Πριν ξεκινήσετε το βάψιμο

  • Προετοιμασία

Θερμοκρασία

Μην βάφετε όταν βρέχει ή όταν η ατμόσφαιρα έχει υψηλή υγρασία. Η σωστή θερμοκρασία περιβάλλοντος πρέπει να είναι από 5 έως 35 βαθμούς Κελσίου έτσι ώστε το χρώμα να απλωθεί και να απορροφηθεί ομοιόμορφα στον τοίχο.

Προστασία

Αφαιρέστε πριζοδιακόπτες και φωτιστικά. Καλύψτε το δάπεδο και τα έπιπλα με χαρτόνια και ταινίες για να αποφύγετε τις ζημιές. Αν στάξει χρώμα, καθαρίστε το αμέσως με υγρό πανί.

Χρώματα

Χρησιμοποιείτε καλής ποιότητας πλαστικά και ακρυλικά χρώματα, τα οποία θα αραιώσετε και θα ανακατέψετε καλά, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή τους.

Τοίχοι

Στοκάρετε τις τρύπες και τρίψτε καλά με γυαλόχαρτο όπου χρειάζεται, για να μην εμφανιστούν σημάδια μετά το βάψιμο. Σε πολλές περιπτώσεις ο τοίχος χρειάζεται αστάρωμα πριν το βάψιμο.Στη συνέχεια Απομακρύνετε τη βρωμιά και σκόνη. Ο τοίχος πρέπει να είναι καθαρός και στεγνός πριν την εφαρμογή, έτσι ώστε να απλωθεί σωστά το χρώμα. Εχετε υπόψη σας ότι το χρώμα σκουραίνει ελαφρώς μόλις στεγνώσει. Αν χρειαστεί και δεύτερο χέρι, περιμένετε να στεγνώσει το πρώτο

PrintEmail

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - UK Gambling Websites Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
linebarcol
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Τηλ. 697 279 4239
Vapsimocomoff