Ελαιοχρωματισμοί

  • Ελαιοχρωματισμοί
  • Βάψιμο
  • Βάψιμο

Το βάψιμο των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων διαμορφώνει και την τελική εικόνα του ακινήτου. Εκτός από το βάψιμο, στις εργασίες των ελαιοχρωματισμών περιλαμβάνεται ακόμη ένα πλήθος προπαρασκευαστικών εργασιών ώστε το τελικό αποτέλεσμα εκτός από άψογο αισθητικά, να έχει και υψηλή αντοχή στο χρόνο. Για το λόγο αυτό οι ελαιοχρωματισμοί θα πρέπει να γίνονται από επαγγελματίες, ειδικά σε περιπτώσεις παλαιών ακινήτων.

Το κόστος του ελαιοχρωματισμού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες γι' αυτό είναι απαραίτητη μια επιτόπια, δωρεάν, εξέταση του χώρου.

Πριν από το ξεκίνημα των εργασιών, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των επίπλων και των δαπέδων σας. Καλύπτουμε τα πάντα με ταινίες και χαρτόνια ώστε να μην προκληθεί η παραμικρή ζημιά.

Συνήθως σε παλαιότερα ακίνητα απαιτείται τρίψιμο των τοίχων, ειδικά αν ήταν περασμένοι με κόλλα και κατόπιν αστάρωμα ώστε να υπάρξει ικανοποιητική πρόσφυση του χρώματος. Οι τρύπες καλύπτονται με στόκο που κατόπιν λειαίνεται για να μην υπάρχουν ορατά σημάδια. Τέλος ακολουθεί το βάψιμο με όσα "χέρια" χρειαστεί ώστε το χρώμα να είναι ομοιόμορφο.

Για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους χρησιμοποιούμε πλαστικά και ακρυλικά χρώματα υψηλής ποιότητας με αξεπέραστη αντοχή στο χρόνο και τη βρωμιά. Αν θέλετε να δώσετε το κάτι παραπάνω στην αισθητική, μπορούμε να εφαρμόσουμε εντυπωσιακές τεχνοτροπίες τοίχων που θα σας εκπλήξουν με το αποτέλεσμά τους.

Καλέστε μας στο τηλέφωνο για μια επιτόπια μελέτη και συζήτηση των αναγκών σας. 

PrintEmail

Ελαιοχρωματισμοί - Δείγματα δουλειάς

Βάρη

Βάρη

Πετράλωνα

Πετράλωνα

Θεολόγος

Θεολόγος

Νεάπολη

Νεάπολη

Νίκαια

Νίκαια

Πειραιάς

Πειραιάς

Κερατσίνι

Κερατσίνι

Βάρη

Βάρη

Παλλήνη

Παλλήνη

Αθήνα

Αθήνα

Νίκαια

Νίκαια

Κερατσίνι

Κερατσίνι

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - UK Gambling Websites Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.
Brands1
Brands2
Brands4
Brands3
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
linebarcol
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Τηλ. 697 279 4239
Vapsimocomoff